Wie zijn wij?

Kim4kidz is een jong en dynamisch bedrijf.

Ik zal me eerst even aan u voorstellen:

Ik ben Kim Deeben, 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 zonen.

Ik heb de  opleiding aan de Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan omdat ik graag met kinderen wilde gaan werken. Op deze opleiding was het mogelijk om sport met hulpverlening te combineren.

Ik doe zelf al 36 jaar aan judo. Toen ik 18 jaar was heb ik mijn opleiding tot Jeugd Judo Leraar gedaan.

Hierna heb ik altijd les gegeven. Ik heb me verder gespecialiseerd in het les geven. Cursussen gevolgd, verdieping gedaan.

Eind 2015 kwam de vraag of ik judolessen wilde geven op een school in Tongelre. Natuurlijk wilde ik deze kinderen ook enthousiast maken met judo. Na 6 weken kwam de vraag of ik ook de naschoolse activiteiten wilde verzorgen? Ook dat was een groot succes. Een groepje van 9 kinderen wilde eigenlijk wel blijven judo├źn. Dit resulteerde in mijn eerste groep.

In die tijd was ik ook bezig met de opleiding Kindercoach: het begeleiden van kinderen die tijdelijk even in de problemen zitten.

In januari 2016 was de kogel door de kerk: Kim4kidz was geboren.

Kim4kidz is wat er staat: Kim is er voor de kinderen. Zowel als coach als als sportdocent!!!!

Ik ben zelf nog steeds aan het verdiepen: ik heb de cursus Rots en Water training gevolgen , ik wil de opleiding tot Judo in de Zorg leraar afronden en wie weet wat er allemaal nog meer op mijn pad komt.

 

 

 

Chat openen
1
voor vragen app je gewoon even